Az oldal szabályai

 1. Ne spammelj!
 2. Ne próbáld az oldalt feltörni, mert csúnyán ráfázhatsz!
 3. Ne káromkodj, valamint ne becsméreld egyik tagot se! (Építő kritikát persze mindkét esetben örömmel fogadunk.)
 4. A regisztrált oldalnak valamilyen magyar vonatkozása szükséges (domain, üzemeltető, kapcsolattartó, vagy elérhető nyelv minimálisan), lévén ez a magyar weboldalak toplistája. (Máskülönben nem regisztrálhatsz.)
 5. Ha áttekintést küldesz be, legalább pár szót szentelj az értékelésre, így is segítve másoknak a megítélést akár jó akár rossz értelemben. (Ellenkező esetben nem lesz érvényes a beküldött áttekintésed.)
 6. Az inaktív tagok, azaz akikre, vagy akiktől 60 napig nem történt kattintás, törlésre kerülnek.
 7. A szavazatokról érkező információkat SOHA nem adtuk és nem is adjuk ki. Ezáltal csak akkor szavazz az adott oldalra ha tényleg tetszik, ha nem, szavazás nélkül is megtekintheted a toplistát.

Bármely pont megszegése minimum regisztráció törlést von maga után.

Alábbiakban pedig a segítség része röviden:

 • Bárkinek segítséget nyújtunk a szavazó link elhelyezésében, a regisztráció menetében, vagy az értékelés/áttekintés beküldésében, ha elakad;
 • Javaslatokat, hibák észrevételezését, vagy bármilyen jellegű ötletet szívesen fogadunk;
 • A szavazólinkért nem fogunk szólni ha bárki nem helyezi el az oldalán, mivel nem kap szavazatot az oldala, és a listán nem kerül feljebb (ami véleményünk szerint csak neki hátrány);
 • Amennyiben nincs az oldaladnak megfelelő kategória írj nekünk, és létrehozunk hozzá egyet.
 • Ha esetleg szeretnél hozzájárulni a toplista fejlődéséhez, itt megteheted:
Már csak egy apróság maradt, az elérhetőség. Email címünk: info @ magyartop.hu. Reméljük így is értelmezhető marad mindenkinek, csupán a spam üzenetek elkerülése érdekében írtuk így.